Truslen fra de autonome holder købere fra Jagtvej 69

Slettet Bruger,

06/12/2007

Der er mange, der ikke har held med deres planlagte salg gennem ejendomsmæglere i københavnsområdet i øjeblikket. Få dog så store som Faderhuset, der ejer grunden på Jagtvej 69.

"De mulige købere siger samstemmende, at de ikke tør købe den, fordi de er bange for, at der bliver for meget ballade. Så jeg har givet op, siger Henning Reinholdt fra ejendomsmæglerfirmaet Gaardeerhverv til Ritzau.

Han vurderer grunden til at være et sted mellem 12 og 15 millioner kroner værd, men det hjælper jo selvsagt ikke, hvis ingen tør købe den. Human A/S, det selskab som Faderhuset står bag, har et underskud, der er vokset fra en halv million i 2005 til over 3,6 millioner i 2006. Så hvis salgsproblemerne og underskuddene i selskabet fortsætter, kan man hurtigt komme i økonomiske vanskeligheder på trods af, at man ejer den dyre grund, vurderer Kim Klarskov Jeppesen, der er lektor på Copenhagen Business School.

"Egenkapitalen er nu på fire millioner kroner, og hvis underskuddet næste år bliver større end det, skal der ske noget. Ellers må selskabet opløses," siger han.

Flere af Ritzaus kilder mener dog, at det vil blive noget lettere at sælge grunden, når beliggenheden for det nye autonomhus, som overborgmester Ritt Bjerregaard har lovet bort, er offentliggjort.

[email protected]

Kilde: