Ung indvandrer, der gik amok på politiet i YouTube-klip, fortryder

En ung indvandrermand, der - som omtalt her på 180Grader

Slettet Bruger,

31/03/2008

En ung indvandrermand, der - som omtalt her på 180Grader.dk - kan ses på YouTube i en optagelse, hvor han højrøstet sviner to betjente til, fortryder nu ifølge eb.dk sin opførsel. Det sker efter, at han angiveligt har modtaget dødstrusler.

"Det er sgu da ubehageligt. Jeg får dødstrusler og alt muligt. Jeg er da ked af at se mig hængt ud på nettet. Jeg er ked af min sprogbrug - det er ikke i orden," siger han til Ekstra Bladet, hvor han optræder anonymt.

Manden er ifølge Ekstra Bladet 22 år gammel og en god kending af politiet.

Han siger, at han optog filmen, fordi han tidligere har oplevet en voldelig anholdelse, som han klagede over. Han instisterer på, at han ikke selv har lagt filmen på YouTube og ikke aner, hvordan den er havnet der.

"Jeg blev da ked af det, da jeg så mig selv på YouTube. Jeg skal jo tænke på min familie. Nu får jeg nok ikke noget job," siger den 22-årige, som er færdig på handelsskolen og hævder, at han søger en læreplads.

Han siger, at det er adskillige tjek af politiet, som har gjort hans temperament så iltert.

"Jeg er blevet stoppet mange gange, kun på grund af min hudfarve. Så jeg følte mig uretfærdigt behandlet," siger han ifølge eb.dk.

De seneste døgn skulle han have forsøgt at få filmen fjernet fra YouTube, men uden held.

[email protected]

Kilde: