Hjemmeværn angrebet af indvandrere

Ikke alle var begejstrede for den lagte rute, da Hjemmeværnet sidste lørdag havde planlagt en 40 kilometer lang march i Århusområdet

Slettet Bruger,

11/05/2008

Ikke alle var begejstrede for den lagte rute, da Hjemmeværnet sidste lørdag havde planlagt en 40 kilometer lang march i Århusområdet. Da de 70 uniformerede, men ikke bevæbnede, soldater nåede Gellerup Parken, blev de udsat for to bagholdsangreb fra unge indvandrere, der med kasteskyts og slag fortalte Hjemmeværnet, at de ikke var velkomne. "Du hører ikke til her. Skrid", lød det til soldaten, der modtog et knytnæveslag i ansigtet. Det skriver BT.

"Når vi oplever sådan noget, så kan jeg kun stoppe marchen. Så nogle blev kørt forbi Gellerup , indtil vi havde samlet så mange folk, at vi i samlet flok kunne færdiggøre det sidste stykke af vores march," udtaler kaptajn Rolf Steengaard Johnsen, der var ansvarlig for marchen, til BT.

Soldaten, der blev slået, blev sammen med en kollaga, der var blevet ramt af kasteskyts i nakken, kørt til skadestuen, hvor det dog blev konstateret, at de var sluppet med overfladiske skrammer.

"Men det her er blevet meldt til politiet. Det kan ikke være meningen, at man ikke kan færdes frit i området. Jeg har det dårligt med, at vi skal være udsat for den behandling," fortæller Rolf Steengaard Johnsen til BT.

[email protected]

Kilde: