Hillary Clinton? ALDRIG i livet!

Slettet Bruger,

23/10/2007

Hillary Clinton kan i øjeblikket sole sig i bevidstheden om en kæmpe føring i demokratiske meningsmålinger og en klar føring på nationalt plan før præsidentvalget om et år. Men en ny meningsmåling fra analyseinstituttet Zogby kan måske bringe skyer for den demokratiske dronnings sol.

I Undersøgelsen, der er lavet blandt sandsynlige vælgere, er 9,718 amerikanere blevet spurgt om, hvem de ALDRIG ville stemme som USA´s præsident. Og resultatet demonstrerer klart, at Clinton skiller vandene mere end nogen anden i præsidentræset. Præcis halvdelen af alle vælgere erklærer nemlig, at den tidligere præsidentfrue under ingen omstændigheder skal gøre sig forhåbninger om at få deres opbakning til fire nye år i Det Hvide Hus.

På de efterfølgende pladser kommer to kandidater, der naturligt skal frastøde store vælgergrupper. Den stærkt venstreorienterede demokrat Denni Kucinich og den republikanske kanidat med de libertarianske synspunkter, Ron Paul.

De to førende republikanere i øjeblikket, Rudy Giuliani og Fred Thompson, placerer sig midt i feltet. Henholdsvis 43 og 41 procent siger at de ALDRIG vil få deres stemme. Deres muligheder for at lokke de attraktive midtervælgere ser dermed alt andet lige bedre ud end Clintons, hvad der kan give republikanerne håb om at bevare præsidentembedet.

[email protected]

Kilde: