Helge Adam trækker i land: Christmas-Møller fortsætter

Slettet Bruger,

29/09/2007

Udmeldingerne kommer som skidt fra en spædkalv på det konservative landsråd i Herning. De fleste delegerede kunne i deres morgenavis læse, at gruppeformand Helge Adam Møller var i tvivl om, hvorvidt Pia Christmas-Møller skulle fortsætte som politisk ordfører. En holdning der for kort tid siden fik opbakning fra det konservative folketingsmedlem Per Ørum Jørgensen. Men nu er Helge Adam Møller vendt på en tallerken. Det kom frem under Bendt Bendtsens tale, som i skrivende stund stadig er i gang.

"Jeg har snakket med Pia her til morgen, og min holdning er krystalklar: Pia Christmas skal fortsætte som politisk ordfører," udtaler Helge Adam Møller ifølge politiken.dk.

Helge Adam Møller afviser dog som alle andre toneangivende konservative, at der skulle være ændret så meget som en my i den konservative EU-politik. Og så afviser han også, at han har givet den politiske ordfører en skideballe.

"Nej, det har jeg bestemt ikke. Men jeg har fortalt hende, hvor jeg synes, at der var ting, der var galt, og hun har fortalt mig, hvad hun synes, og sådan skal det være," siger Helge Adam Møller, der ironisk bemærker, at partiet i hvert fald har fået sat andet på dagsordenen end skat.

[email protected]

Kilde: