Gemte sig i skov og blev dømt for mord 50 kilometer derfra

Slettet Bruger,

22/07/2007

Jagten på en bevæbnet røver tog en tragisk drejning, da en betjent tilkaldt for at hjælpe til, kørte galt og døde. Betjenten, Ralph C. Tatoian fra St. Louis i Missouri, ramte en bil, hvis ejer var stoppet ved en motorvej for at hjælpe en anden billist, skriver den lokale nyhedsservice STLtoday.com.

Den eftersøgte, Massigh J. Stallmann, gemte sig i en skov godt 50 km derfra, efter han med et gevær havde truet en kvinde i en butik og udvekslet skud med politiet.

Ifølge den gældende lov i Missouri kan en person mistænkt for grove forbrydelser gøres ansvarlig, hvis en betjent dør i forsøget på at anholde vedkommende, og Stallmann blev efterfølgende fundet skyldig i manddrab af en jury.

"Betjent var selv ansvarlig"
Forsvareren, Robert Taaffe Jr., mener ikke at hændelsen falder ind under loven for manddrab og håber at få dommen omstødt ved appel.

"Juryen ville gerne gøre et eller andet for betjent Tatoian; det er en rygmarvsreaktion, når man sidder og kigger på denne her kvinder, der har mistet sin mand. Det er en tragedie, men manden var ansvarlig for sin egen opførsel. Han var på vej til arbejde og han døde i en bilulykke. Der er ikke noget kriminelt i det."

[email protected]

Kilde: