Gade vil sælge forsvarschefernes luksusboliger

Fremover er det slut billige luksusboliger til forsvarets topfolk

Slettet Bruger,

14/01/2009

Fremover er det slut billige luksusboliger til forsvarets topfolk. Forsvarsminister Søren Gade skærer nu igennem og sætter generalernes store boliger til salg, skriver Ekstra Bladet.

Både den 378 kvadratmeter store Villa Zenta på Strandvejen i Marselisborg i Århus og Tim Sloths eksklusive bolig på 456 kvadratmeter på kasernen i Jægersborg bliver solgt ved næste chefskifte i forsvaret. Dermed bliver der sat punktum for mange års tradition med billige luksusboliger til generalerne.

"Tim Sloth Jørgensen er den sidste forsvarschef, som har tjenestebolig. Jeg er i det hele taget træt af al den polemik om boliger og forsvarets øverste chefer, og vil have ryddet op. Jeg har derfor besluttet, at også Villa Zenta skal sælges, når kontreadmiral Niels Wang (chef for Søværnet, red.) fraflytter," siger forsvarsministeren til Ekstra Bladet.

Søren Gade retter samtidig en sønderlemmende kritik mod forsvarschef Tim Sloth Jørgensen efter afsløringen af, at Sloth ved sin tjenestebolig har fået anlagt en japansk have og en carport til en halv million kroner på skatteydernes regning.

[email protected]

Kilde: