Forbrugerombudsmanden vil have Post Danmark til at stoppe uønskede reklamer

Det skal være slut med at fylde borgernes postkasser med masseomdelte tryksager, hvis man har frabedt sig at få reklamer

Slettet Bruger,

19/04/2008

Det skal være slut med at fylde borgernes postkasser med masseomdelte tryksager, hvis man har frabedt sig at få reklamer. Det mener forbrugerombudsmanden, og de danske postomdelere - Post Danmark, Citimail og Forbruger-Kontakt - får nu et tilbud, de ikke kan afslå: Find selv ud af en frivillig ordning, ellers I bliver underlagt et forbud. Det beretter Ekstra Bladet.

Post Danmark har som den største aktør allerede fået ordre om øjeblikkeligt at stoppe med at aflevere reklamer til folk med "Nej tak"-skilte.

"Det afgørende for mig er, at det skal være muligt at slippe for uønskede reklamer. Det er usikkert, om en frivillig aftale er nok, så politikerne skal ikke skrinlægge lovgivningen. På sigt kan det være den bedste løsning, og den er rar at have i baghånden, hvis vi ikke kan nå en effektiv løsning i løbet af vores møderække, siger forbrugerombudsmanden, Henrik Øe, til Ekstra Bladet.

[email protected]

Kilde: