Folketinget vil forbyde årskort til fitness-centre

I disse sundhedstider vil en og anden måske nok mene, at et betalt årskort til et fitnesscenter i skuffen kan udgøre en velkommen tilskyndelse til ...

Slettet Bruger,

23/01/2009

I disse sundhedstider vil en og anden måske nok mene, at et betalt årskort til et fitnesscenter i skuffen kan udgøre en velkommen tilskyndelse til at bevæge den dovne krop, men et flertal i Folketinget har nu fundet sammen om at forbyde det.

"Her i januar synes vi jo, at vi kan klare det hele når nytårsfortsætterne skal indfries, men hvis entusiasmen for det sunde liv forsvinder om et par måneder, skal fitnesscentrene ikke bare læne sig tilbage og sige 'ærgerligt, men du har jo betalt for et helt år'. Tværtimod vil kortere bindingsperioder betyde, at centrene får et incitament i at holde os til ilden," mener Socialdemokraternes forbrugerordfører, Benny Engelbrecht, ifølge dr.dk/syd.

Konkret vil lovforslaget, der behandles i dag i Folketinget føre til, at erhvervsdrivende højst kan lave bindingsperioder på et halvt år, som vi allerede kender det fra mobiltelefon-abonnementer.

"Med de nye regler bliver det klarere for forbrugerne, hvilke regler der gælder, men derfor vil vi naturligvis stadig holde nøje med, at fitnessbranchen og andre nu også markedsfører sig indenfor de gældende regler," siger Benny Engelbrecht.

[email protected]

Kilde: