Fogh støtter topskatte-lettelser

Slettet Bruger,

03/09/2007

På avisredaktioner landet over holder journalister vejret, mens de venter på, at regeringen og Dansk Folkeparti får afsluttet skatteforhandlingerne. Partierne har til midnat i nat til at komme til enighed, og selvom der er få timer til deadline, er der endnu ingen udenforstående, der ved, hvordan forhandlingerne vil falde ud.

Men på trods af dagens travle skema har statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) - eller en betroet pressemedarbejder - haft tid til at deltage i diskussionen på sin personlige blog. Blandt læserne har der været utilfredshed med regeringens skatteudspil, og statsministeren forsvarer ikke overraskende det skatteudspil, regeringen fremlagde for knap tre uger siden.

"Omkring 500.000 skatteydere slipper for at betale seks procent mellemskat. Omkring 140.000 skatteydere slipper for at betale 15 procent topskat. Og læg den så sammen med forårspakken fra 2004. De to skattepakker tilsammen indebærer, at 1,2 millioner skatteydere slipper for mellemskatten. Det er faktisk et flot skridt fremad i retning af, at det bedre kan betale sig at arbejde," skriver statsministeren i en kommentar på sin internetblog.

[email protected]

Kilde: