Flåden betalte for større bryster

Slettet Bruger,

16/09/2007

"Psykologiske problemer" hos to kvindelige australske flådeofficerer fik deres arbejdsgiver til at skænke 10.000 australske dollars, 45.000 danske kroner, til en udvidende operation. Det skriver The Sunday Telegraph på deres hjemmeside. Avisen har været i kontakt med kirurgen, der udførte operationerne.

"Jeg ved med sikkerhed, at de to fik flåden til at betale. Flåden vidste det gik til en brystudvidelse og betalte for det. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg kender ikke til nogen brystudvidelse, der er medicinsk begrundet. Man bliver nødt til at være ærlig over for sig selv," udtaler Dr. Kuorosh Tavakoli.

En af forsvarets talsmænd erkender, at kosmetisk kirurgi finder sted på skatteydernes regning, men ønsker ikke at oplyse i hvor stort omfang.

"Kosmetiske procedurer finder kun sted med det formål at bevare eller forbedre en persons subjektive fremtræden og bliver kun overvejet hvis det underliggende problem forårsager problemer, der ugunstigt influererer den ansattes evne til at udføre sit job," lyder den mest mulige mundrette oversættelse af talsmanden.

Embedsmænd i forsvarsministeriet har nu fået til opgave at undersøge, hvor mange skattefinansierede kosmetiske operationer, der bliver udført.

[email protected]

Kilde: