Fire pædagoger ikke nok til at styre 14-årig

Slettet Bruger,

27/08/2007

Fire pædagoger var ikke nok til at styre en 14-årige kriminel dreng fra Århus, skriver jp.dk. Drengen var efter en springtur fra et ungdomscenter blevet tildelt mandsopdækning i en lejlighed i Odder, men måske skulle der have været fem eller sågar seks pædagoger til at passe på ham. Kort efter ankomsten formåede han at barrikadere sig på et værelse i lejligheden med en skraber til en keramisk kogeplade. Pædagogerne blev bange og kontaktede politiet, der kom og fik den unge kriminelle til at åbne døren og aflevere skraberen.

Da var klokken 15.25 og allerede 75 minutter senere var den gal igen. Drengen havde fået fat i en skruetrækker, havde lirket et vindue op og flygtet fra lejligheden. Politiet blev tilkaldt og fandt ham ham hurtigt. Men allerede 19.13 var den gal igen. Da var politiet tilkaldt til et indbrud og et opkald til pædagogerne bekræftede politiets mistanke om, at den 14-årige stod bag. Drengen blev fundet i nærheden i en uaflåst varebil.

01.43 fik politiet endnu en meddelelse om at den var 14-årige var flygtet. Kort tid efter fik man en anmeldelse fra Brabrand. Her var en mand blevet påkørt af en personbil, der viste sig at være kørt af den unge kriminelle. Politiet fandt ham kort efter ved en nærliggende mose.

Søndag formiddag blev drengen fragtet til en lukket institution ved Hundested.

[email protected]

Kilde: