FOA-formand: LO-Tine er en pamper

Når FOA-formand Dennis Kristensen skal vurdere tidligere LO-næstformand Tine Aurvig-Huggenbergers krav om en månedlig pension på 40

Slettet Bruger,

11/02/2008

Når FOA-formand Dennis Kristensen skal vurdere tidligere LO-næstformand Tine Aurvig-Huggenbergers krav om en månedlig pension på 40.000 kroner, er han ikke i tvivl om, hvordan det skal karakteriseres. Det skriver epn.dk.

"Det er jo pamperi. Ordningen var desværre kun næsten afviklet, men jeg håber, at vi ikke får gentagelser af den art. Det er noget, der generer mig voldsomt," siger Dennis Kristensen til epn.dk.

Når der kommer sådanne sager frem, går det ud over hele fagbevægelsen. Ikke mindst de unge bliver skræmt væk, mener Dennis Kristensen.

"Disse sager er fuldstændig ødelæggende, og på den måde er vi altså i et skæbnefællesskab. Det sætter sig på alle og holder i flere år. Snakken i frokoststuerne vil gå på, at "de" - altså sådan nogle som os - først og fremmest sørger for sig selv," siger han.

Hans vurdering støttes af arbejdsmarkedsforsker Flemming Ibsen fra Aalborg Universitet, der peger på, at en enkelt dårlig sag kan ødelægge et image, man ellers bruger millioner af kroner på at opbygge og pleje.

"På en dag kan det hele være sat over styr. Beskyldninger om og eksempler på pamperi er ødelæggende - ikke mindst i forhold til de unge, der typisk ikke har nogen ideologisk tilgang til fagbevægelsen," siger Flemming Ibsen til epn.dk.

[email protected]

Kilde: