Enhedslisten sender mails til Lene Espersen

Slettet Bruger,

24/09/2007

Forrige weekend trådte den nye logningsbekendtgørelse i kraft. Bestemmelserne om, at data, om hvem man ringer og mailer til, skal gemmes i et år, har mødt megen modstand. Ikke bare er det nemt at omgå, påpeger kritikere, bekendtgørelsen er også et tegn på, at overvågningen har taget overhånd. Enhedslisten har nu sat sig for at demonstrere det formålsløse i lovgivningen. De har opfordret alle danskere til at sende en kopi af deres mail direkte til justitsminister Lene Espersens indbakke i dag.

"Med aktionen vil vi vise justitsministeren, hvad det er for nogle absurde datamængder og oplysninger, hun mener der skal gemmes. I stedet for at snage i almindelige menneskers privatliv, burde hun lave nogle tiltag mod terror, der rent faktisk virker. Selv den dummeste terrorist kan finde måder at komme uden om de nye regler. Lene Espersen burde sikre den personlige frihed, frem for at krænke den," skriver Johanne Schmidt-Nielsen, folketingskandidat for liste Ø.

Lene Espersen kan i det mindste glæde sig over, at Enhedslisten ligger under spærregrænsen i flere meningsmålinger og ser ud til at have mistet taget i danskerne.

[email protected]

Kilde: