Enhedslisten: Borgerlig ensretning

Slettet Bruger,

07/09/2007

Kenneth Plummer har beklaget, at han gik i en t-shirt med støttebudskab for det nu ryddede besatte hus på Jagtvej 69, det såkaldte "Ungdomshus". Men det burde han ikke have gjort, mener Enhedslistens kulturordfører, Per Clausen, ifølge jp.dk. Han kritiserer DR-bestyrelsesmedlem Ole Hyltoft for at have udtalt sig imod generaldirektørens påklædning.

"Det er rystende, at bestyrelsesmedlemmer i DR nu vil blande sig i, at Kenneth Plummer går rundt i en t-shirt, der reklamerer for Ungdomshuset. Jeg opfatter dette som endnu et forsøg på at lægge pres på Kenneth Plummer, så han tilpasser sig det borgerlige Danmarks forsøg på at ensrette vores land," udtaler Per Clausen, som kommer med denne opfordring til sin kolleger på Christiansborg:

"Jeg opfordrer de mediepolitiske ordførere til klart at markere, at de mener, dette ligger uden for rammerne af, hvad bestyrelsen skal beskæftige sig med. Jeg håber også, at flertallet i DRs bestyrelse klart vil tage afstand fra en sådan indblanden i Kenneth Plummers påklædning. DR's alvorlige situation gør, at der er mange seriøse problemer, bestyrelse og bestyrelsesmedlememrne burde koncentrere sig om."

DF: Plummer er offentlig person
Men det er Dansk Folkepartis medieordfører, Poul Nødgaard, ikke enig i. Han mener, at Plummers påklædning - også i en privat sammenhæng - er relevant for hans funktion som Danmarks Radios øverste chef.

"Når man indtager en sådan stilling i samfundet, så kan man ikke skelne det private fra det offentlige. Man er altid en offentlig person, " siger Poul Nødgaard ifølge jp.dk.

[email protected]

Kilde: