Ekstra Bladet går i krig mod Post Danmarks uønskede reklamer

Post Danmark respekterer ikke, at danskerne sætter et "Ingen reklamer, tak"-skilt op på deres postkasser

Slettet Bruger,

08/04/2008

Post Danmark respekterer ikke, at danskerne sætter et "Ingen reklamer, tak"-skilt op på deres postkasser. Det opfordrer Ekstra Bladet nu sine læsere til at gøre oprør mod.

Post Danmark har fundet på en finte: De fifler reklamerne forbi skiltet ved at pakke dem ind i en hvid A4-side, hvor de trykker vores navne på. Ekstra Bladets læsere er trætte af Post Danmarks reklame-fifleri, og avisen indleder i dag en kampagne, der skal få Post Danmark til at droppe deres reklame-spam.

"Vi vil ikke finde os i det. Nu kan de smage deres egen medicin og få reklameaffaldet tilbage i hovedet igen," siger Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen.

Ekstra Bladet opfordrer danskerne til at gøre oprør mod Post Danmark, og derfor følger der med dagens avis en mærkat med ordlyden: "Forstå dog et nej. Ingen reklamer. Tak!".

Mærkatet kan sættes på postkassen, og læserne kan gratis rekvirere flere klistermærker.

Smid uønskede reklamer i Post Danmarks postkasser
Ekstra Bladet opfordrer desuden danskerne til at smide uønskede reklamer i nærmeste røde postkasse, så Post Danmark kan få dem tilbage igen.

Forbrugerombudsmand Henrik Øe har flere gange bedt den ansvarlige minister gribe ind og sætte en stopper for Post Danmarks reklamesmuthul.

"Jeg synes, det er et stort problem. Det kan ikke være rigtigt, at man ikke kan slippe for reklamer," siger Henrik Øe til Ekstra Bladet.

Da Ekstra Bladet i sidste uge spurgte Post Danmark, om danskerne kan blive helt fri for reklamer, var svaret ikke opmuntrende:

"Nej, det kan man ikke," svarede Post Danmarks mediechef, Susanne Rose Plum.

Det var en læser, der inspirerede til Ekstra Bladets kampagne. Han var godt træt af Post Danmarks reklamefifleri, og opfordrede avisen til at lave en guide til "lidt civil ulydighed".

[email protected]

Kilde: