Diskotek giver sprut for sex på dansegulvet

På diskotek "The Plaze" i Nykøbing Falster, som angiveligt mest besøges af unge under 18 år, er man nu gået så langt som til at tilbyde de unge en ...

Slettet Bruger,

29/04/2008

På diskotek "The Plaze" i Nykøbing Falster, som angiveligt mest besøges af unge under 18 år, er man nu gået så langt som til at tilbyde de unge en flaske gratis alkohol, hvis de dyrker sex på dansegulvet, skriver Folketidende.

"DJ'en råbte over mikrofonen, at de første til at dyrke sex i skummet ville vinde en flaske sprut. Det var der så flere, der gjorde, og en pige vandt flasken," siger 16-årige Anja Frederiksen, der jævnligt besøger diskoteket, til Folketidende.

Og det er ikke bare en tilfældig diskjockey, som er kommet til at tale over sig, for diskuteket kommer også med opfordringen i sit nyhedsbrev:

"Husk, hvem ved, hvad der kan ske i skummet. Husk også, jo frækkere du er påklædt, jo mere opmærksomhed kan du få, klipklapper og g-streng er også tilladt denne aften:-) If you want sex it's ok too:-)," står der blandt andet i nyhedsbrevet.

Kommunens SSP-medarbejdere ryster på hovedet af diskoteket.

"Jeg mener, at indehaveren af 'The Plaze' har et stort forklaringsproblem, når han opfordrer 16-årige til at dyrke offentlig sex. Det er moralsk uansvarligt, især når de ved, at de har at gøre med et forholdsvist ungt publikum," siger Jens Tang Holbek, SSP medarbejder i Guldborgsund Kommune.

Diskotekets ejer, Peter Marquardsen, mener, at det hele er for sjov og derfor okay, men han siger også, at han nu vil dæmpe aktiviteterne ned.

"Jeg har nu bedt vores promotere og DJ's være mere opmærksomme på, hvad de siger, og hvad de skriver, når de markedsfører vores events fremover," siger indehaveren til Folketidende.

[email protected]

Kilde: