Deloitte-direktør mister jobbet p.g.a. skattesag - hans partner i Skat er stadig ansat

Presset på Claus Kaaber, en af Skats øverste chefer, stiger, efter at hans ven og forretningspartner René Steen Larsen nu har mistet sin direktørs...

Slettet Bruger,

12/03/2008

Presset på Claus Kaaber, en af Skats øverste chefer, stiger, efter at hans ven og forretningspartner René Steen Larsen nu har mistet sin direktørstilling i revisionsfirmaet Deloitte. De to planlagdde sammen et grundkøb i Spanien, men det er siden af Berlingske Tidende blevet afsløret, at køberen forlangte såkaldte uofficielle betalinger i handlen, og at Kaaber og René Steen Larsen i mails accepterede vilkårene.

Administrerende direktør i Deloitte Erik Holst Jørgensen siger ifølge berlingske.dk:

"Vores interne undersøgelse konkluderer, at René Steen Larsen ikke har gjort noget ulovligt."

Erik Holst Jørgensen fortsætter:

"Vi må dog konstatere, at René Steen Larsen har optrådt på en måde, så der kunne opstå tvivl om hans hensigter, hvilket er i strid med Deloittes etiske retningslinier. Vi har derfor aftalt med René Steen Larsen, at han træder tilbage fra posten som direktør for Deloitte Financial Advisory Services A/S.

Claus Kaaber er stadig ansat i sin chefstilling i Skat, for her har personaleafdeling endnu ikke taget stilling til, om det er i orden eller ej, at en chef i Skat accepterer at betale penge under bordet og dermed medvirke til skatteunddragelse.

[email protected]

Kilde: