David Trads skal arbejde for Berlingske

Forhenværende chefredaktør David Trads forlader Nyhedsavisen og har fået ansættelse i det borgerlige Berlingske Officin, beretter berlingske

Slettet Bruger,

30/01/2008

Forhenværende chefredaktør David Trads forlader Nyhedsavisen og har fået ansættelse i det borgerlige Berlingske Officin, beretter berlingske.dk. David Trads er blevet ansat som redaktionel projektleder og skal arbejde tæt sammen med Berlingske Tidendes chefredaktør Lisbeth Knudsen, som han kender fra blandt andet Danmarks Radio.

Det er ikke første gang, at han bidrager til indholdet i det Berlingske Officins publikationer. I en kronik fra 2005 i Berlingske Tidende roste David Trads det kommunistiske diktatur Cubas lighed og høje levestandard og hævdede, at landet angiveligt skulle have klaret sig "eksceptionelt godt" siden den kommunistiske magtovertagelse, ligesom han kaldte Castros håndlanger Che Guevara for "en helt".

Foruden sin erfaring på Nyhedsavisen har David Trads arbejdet som journalistisk chefredaktør på Information. I 2004 forsøgte han uden held at blive Socialdemokratisk folketingskandidat.

[email protected]

Kilde: