DR's image har aldrig været dårligere

Slettet Bruger,

13/05/2007

Siden Danmarks Radio startede i 1925 har den licensfinancierede virksomhed aldrig haft et dårligere image end nu. Det viser den årlige Imageundersøgelse, som sender DR hele 34 pladser ned ad rangstigen til plads 139 af i alt 140 danske virksomheder, som er blevet vurderet. På plads nummer 140 findes DSB.

Undersøgelsen kigger også på det image, som de forskellige virksomheders ledelse har, og hér kommer DR ind på en klar sidsteplads som nummer 140. Det samme gør sig gældende, hvis man kigger på DR's financielle styrke, hvor den statsejede virksomhed er nummer 140 ud af 140.

Plummer: Jeg bør belønnes
"Jamen, den nemmeste løsning - for mig personligt - ville da have været at hive stikket ud. Men det ville bare være at løbe fra mit ansvar. Ikke mindst som chef for en virksomhed i krise. Og der er jeg blevet som en mand og har kæmpet. Det burde jeg i virkeligheden belønnes for," siger generaldirektør Kenneth Plummer til Berlingske Business.

Danmarks Radio financieres gennem licensen på 2.150 kr. om året, som skal betales af alle, der kan se DR, uanset om de ser kanalen eller ej.

Kilde: