DF kræver udrensning af politisk korrekthed i DBUs top

Efter Brasiliens sejr over USA i finalen i FIFA's Confederations Cup i går arrangerede de brasilianske fodboldspiller en bedeceremoni på grønsværen...

Slettet Bruger,

30/06/2009

Efter Brasiliens sejr over USA i finalen i FIFA's Confederations Cup i går arrangerede de brasilianske fodboldspiller en bedeceremoni på grønsværen, og det er faldet DBU-generalsekretær Jim Stjerne Hansen for brystet. Han mener ikke, at religion på den måde skal blandes sammen med boldspil.

Men det får nu Dansk Folkepartis folketingsmedlem Martin Henriksen til at anklage DBU for hykleri. For et år siden gav DBU nemlig den 15-årige fodboldspiller Zenab El-Khatib lov til at spille med et muslimsk tørklæde på det danske ungdomslandshold for kvinder.

"Hvorfor vil en fodboldorganisation i et land, der historisk er kristent, bekæmpe kristne symboler, og samtidig tillade islamiske symboler? Ærlig talt, så synes jeg, at den politiske korrekthed trænger til at blive renset ud i DBU's top. Det er hyklerisk udover alle grænser," siger Martin Henriksen.

[email protected]

Kilde: