Clinton-løgn om snigskytter udstillet på YouTube

Da præsident-wannabe Hillary Clinton i sidste uge talte ved et vælgermøde i Pennsylvania, fortalte hun om en dramatisk tur til Bosnien i 1996

Slettet Bruger,

25/03/2008

Da præsident-wannabe Hillary Clinton i sidste uge talte ved et vælgermøde i Pennsylvania, fortalte hun om en dramatisk tur til Bosnien i 1996. Under en landing i lufthavnen i Tuzla var hun ifølge eget udsagn under "beskydning" af "snigskytter". Men det hele var i virkeligheden pure opspind, skriver eb.dk.

"Jeg husker, at vi var under beskydning, da vi landede. Der skulle have været en velkomstceremoni, men i stedet for måtte vi løbe til vores biler," fortalte den demokratiske præsidentkandidat.

Siden er tv-optagelser fra besøget blevet offentliggjort af Clintons demokratiske modkandidat Barack Obamas lejr, og de viser klart og tydeligt en helt afslappet situation, hvor Hillary Clinton sammen med sin datter, Chelsea, blev hilst velkommen af en lille pige.

"Hendes historie er bare den sidste på en voksende liste over episoder, hvor senator Clinton har overdrevet sin rolle i udenrigs- og indenrigspolitikken," siger Obamas talsmand, Tommy Vietor.

Flere personer, som var med på den officielle rejse, har over for avisen Washington Post bekræftet, at alt var fredeligt og roligt på turen.

Clinton erkender nu også, at historien ikke er sand. Hendes talsmand Howard Wolfson sagde i går ifølge eb.dk, at Clinton "talte forkert" og kritiserede samtidig Obama-lejrens forsøg på at gøre et stort nummer ud af "svipseren".[email protected]

Kilde: