Christmas overvejer de Radikale som sit nye parti

Pia Christmas-Møller, der forlod de Konservative i protest mod sin degradering fra posten som politisk ordfører, er måske ikke ude af politik efter...

Slettet Bruger,

21/04/2008

Pia Christmas-Møller, der forlod de Konservative i protest mod sin degradering fra posten som politisk ordfører, er måske ikke ude af politik efter næste folketingsvalg, siger hun i et interview med internetportalen Altinget.dk.

"Jeg er ikke nødvendigvis færdig med politik. Jeg er i en beslutningsproces, men jeg er selvfølgelig godt klar over, at jeg snart skal tage stilling," siger hun.

Det hun især skal beslutte sig for er, hvilket parti, der eventuelt skal lægge opstillingskreds til hendes fortsatte politikerliv. Venstre kunne måske være et naturligt valg, men i interviewet taler Pia Christmas-Møller godt om de Radikale.

"Jeg anerkender, at de Radikale har rykket sig meget gennem de sidste ti år, f.eks. i forsvarspolitikken og hele det internationale engagement. Desuden har de - først med Jelved og siden Vestager - stået fast på nogle principielle standpunkter. Man kan synes, at de Radikale har isoleret sig på nogle områder, men jeg har respekt for deres faste standpunkter. I modsætning til situationen i 70'erne og 80'erne, hvor de Radikale var den der glatte håndsæbe, man aldrig kunne holde fast," siger hun til Altinget.dk.

[email protected]

Kilde: