Camre: 1.000-2.000 yderligtgående muslimer skal ud

Slettet Bruger,

16/09/2007

Som traditionen nærmest byder det, stod Mogens Camre i går for et af de mere bemærkelsesværdige indlæg fra talerstolen på Dansk Folkepartis årsmøde. Camre vil have gjort op med slaphed og eftergivenhed, som Danmark efter hans mening udviser over for yderligtgående muslimer. Det skriver Jyllands-Posten.

"Hvorfor tillader vi dem at blive i Danmark? Det svarer til, at Storbritannien under Anden Verdenskrig havde tilladt tyske nazister at propagandere, uddanne terrorister og planlægge angreb på britisk jord," sagde Camre.

I farezonen er kredsen "der på den ene eller måde ophidser tl had mod Danmark, og som samles i demonstrationer mod os og vore allierede. Det er 1.000, måske 2.000," vurderer Mogens Camre, der blandt andet nævner medlemmer af Hizb-ut-Tahrir som oplagte kandidater.

Pia Kjærsgaard ønskede ikke at kommentere udtalelserne. Men det var der andre partiers politikere, der gjorde.

"Det er populisme, og de ved godt, at det ikke kan lade sig gøre," sagde de Konservatives integrationsordfører Henriette Kjær.

"Det er svært at forholde sig til antallet, udover at vi har et retssamfund i Danmark. Men sammenligningen med nazisterne er usmagelig," var udmeldingen fra Henrik Sass Larsen, politisk ordfører for socialdemokraterne.

Mogens Camre gjorde sig på årsmødet også til talsmand for at fratage statsborgerskabet fra personer med en anden kulturel baggrund, hvis de planlægger eller deltager i terrorhandlinger.

[email protected]

Kilde: