Bendtsen på slap line

Slettet Bruger,

29/09/2007

Af Morten Løfberg

I årevis har Anders Fogh sat standarden for danske taler. Med tydelig inspiration fra udlandet, blandt andet fra Tony Blair har statsministeren imponeret med sine velgennemførte taler. I dag var det så Bendt Bendtsens tur til at være fremme i skoene. I en tale, som partiet beskriver som den "første interaktive" tale i dansk politik, blev Bendtsen pludseligt afbrudt af en række danskere, der stillede videooptagede spørgsmål om "aktuelle problemstillinger".

Heldigvis for Bendt Bendtsen var spørgerne lige netop optaget af de samme emner, som Bendtsen har sat som konservative fokuspunkter for landsrådet.

For eksempel var Bent Stendahl, der for nylig mistede sin kone, optaget af hvordan Det Konservative Folkeparti ville styrke indsatsen mod kræft. Samme område som Bendtsen har annonceret skulle være i centrum på landsrådet og som han i sin tale kaldte det "vigtigste indenrigspolitiske område" for partiet de næste par år. Det var i svaret til Bent Stendahl, at Bendtsen gav regionerne det "gule kort".

Også et spørgsmål om terror kunne Bendtsen straks svare handlekraftigt på, da han annoncerede, at han i næste uge vil kræve en handlingsplan mod unges radikalisering.

[email protected]

Kilde: