Autonomhusets venner i Nordvest vil ikke længere tale med pressen

Af Ole Birk OlesenHvor mange mennesker består "Beboersammenslutningen Tinget", der bakker helhjertet op om et autonomhus i sit nabolag i Nordvest, ...

Slettet Bruger,

11/02/2008

Af Ole Birk Olesen

Hvor mange mennesker består "Beboersammenslutningen Tinget", der bakker helhjertet op om et autonomhus i sit nabolag i Nordvest, egentlig af? Ifølge ekstrabladet.dk har "sammenslutningens" talsperson, Freja Wedenborg, erkendt, at Tinget kun har ti medlemmer, hvilket står i stærk kontrast til de 1.500 husstande, som Tinget har udgivet sig for at dække.

Freja Wedenborg ønsker imidlertid ikke at forholde sig til misforholdet mellem de to tal overfor 180Grader.dk.

Overfor Ekstra Bladet har du erkendt, at I består af ti personer ...
"Nej, det har jeg ikke, altså," siger Freja Wedenborg.

Det skriver Ekstra Bladet, men hvad har du så sagt til dem?
"Jeg har fortalt dem om, hvad Tinget er, men jeg synes faktisk, at jeg har mistet tilliden til, at folk vil høre, hvad jeg forklarer. Du kan prøve at ringe til Bispebjerg Lokaludvalg - det er et kommunalt lokaludvalg. Der sidder en sekretær, som hedder Lars Christensen, og han er sikkert meget bedre til at forklare, hvad vores beboersammenslutning er, for jeg kan ikke sige noget, uden at I skriver noget andet, end det jeg siger."

Jeg vil gerne love dig, at jeg kun skriver, hvad du siger.
"Ja, men ved du hvad, du må prøve at snakke med Ekstra Bladet om, at de skal holde op med at fejlcitere mig, for så kan det være, at jeg får lyst til at snakke med nogen igen ..."

Hvis du vil have en vis troværdighed, så må du da sige, hvor mange I er, hvis I ikke er 10.
"... og derudover er jeg også på arbejde, så du forstyrrer faktisk lidt lige nu," siger Freja Wedenborg.

"Ikke en skid med det at gøre"
I Bispebjerg Lokaludvalg er man noget forundret over at blive udpeget til at skulle redegøre for, hvad "Beboersammenslutningen Tinget" er.

"Vi har jo ikke en skid med det at gøre," siger udvalgssekretær Lars Christensen og fortsætter:

"Vi er en formel del af Københavns Kommune, og vi har kun været behjælpelig med at sætte nogen vejlaug i gang på de private veje rundt omkring, bl.a. Tinget. Vi har hjulpet lidt med vedtægter og den slags for fem-seks år siden, det er det eneste."

Freja Wedenborg er ifølge en artikel fra dkp.dk om et 1. maj-arrangement i 2007 medlem af Danmarks Kommunistiske Parti/marxister-leninister. DKP/ml stiftede i november 2006 et nyt parti, Kommunistisk Parti, i samarbejde med et andet parti på den yderste venstrefløj kaldet Kommunistisk Samling.

[email protected]

Kilde: