Arne Ullum stopper på B.T.

B

Slettet Bruger,

30/01/2008

B.T.'s chefredaktør, Arne Ullum, forlader sin stilling, når en afløser er fundet, meddeler bt.dk. For nylig mistede han hvervet som adm. direktør for B.T., da Berlingske Tidendes chefredaktør, Lisbeth Knudsen, overtog en samlet adm. direktør-post for alle det Berlingske Officins blade. Og det har gjort udslaget for Ullum.

"Netop arbejdet med at se det redaktionelle og det forretningsmæssige i en sammenhæng har været vigtigt for min arbejdsglæde, og derfor ønsker jeg at stoppe nu, mens legen er god," siger Arne Ullum ifølge bt.dk.

Arne Ullum blev for alvor kendt i den brede befolkning, da B.T. offentliggjorde en historie om, at DF-folketingsmedlem Morten Messerschmidt skulle have sunget nazisange i Tivoli. Det viste sig dog kun at være den velkendte "Deutschland, Deutschland über Alles", men efterfølgende hævdede Ullum gentagne gange på tv, at det også var en nazisang. Efter at Messerschmidt-sagen igen forstummede, har Arne Ullum holdt sig indendøre på B.T.

Arne Ullum vil dog fortsætte med at arbejde med medier, fortæller han.

"Jeg vil tage en lidt længere ferie end normalt, og så vil jeg bruge mine erfaringer fra B.T.s turn-around til at løse en række konsulentopgaver inden for medieområdet - og så må jeg se, hvad der kommer af muligheder," siger han.

[email protected]

Kilde: