Aldrig mere Jagtvej 69-tilstande

Slettet Bruger,

20/11/2007

Når Ritt Bjerregaard i midten af december forventes at offentliggøre placeringen af et nyt ungdomshus i København, så bør hun i det mindste sikre sig, at naboerne til huset ikke udsætte for de samme problemer vold, hærværk, grafitti, larm og affald, som naboerne til det hedengangne ungdomshus på Jagtvej 69. Det skriver foreningen Naboerne på Nørrebro ifølge politiken.dk. til de københavnske lokalpolitikere i et åbent brev.

"Det er vores opfattelse, at man ikke kan byde nogen københavnere at bo og leve under de forhold, som herskede i de nære omgivelser af Jagtvej 69,2 skriver foreningen i brevet.

De foreslår, at huset bliver organiseret med en klar ansvarsfordeling, så der er nogle, der kan holdes fast på de forpligtende aftaler, som kommunen må og bør have i stand med et kommende hus' brugere. De aftaler bør blandt andet rimeligvis være, at de unge undlader hærværk, våbenanvendelse og at besætte andre områder i nabolaget ved større fester i deres ungdomshus.

Desuden foreslår naboforeningen, at der etableres et høringsorgan bestående af naboer og ungdomshusbruger. Foreningen ønsker sjovt nok ikke at have det nye hus liggende i nærheden af jagtvej 69. Såvel de unge som deres naboer fortjener at starte på en frisk, mener Naboerne på Nørrebro

Kilde: