11 medlemmer af Liberalisternes hovedbestyrelse melder sig ind i Liberal Alliance

Ialt 11 medlemmer af partiet Liberalisternes hovedbestyrelse, der har besluttet at nedlægge sig selv, melder sig nu ind i Liberal Alliance, meddele...

Slettet Bruger,

02/09/2008

Ialt 11 medlemmer af partiet Liberalisternes hovedbestyrelse, der har besluttet at nedlægge sig selv, melder sig nu ind i Liberal Alliance, meddeler de i en pressemeddelelse. Formand Torben Mark Pedersen er én af dem.

"Jeg går ind i Liberal Alliance, fordi det er det eneste parti i Folketinget, der repræsenterer liberale menneskers værdier og interesser, og der er behov for, at alle borgerlige og liberale samler kræfterne, så vi kan få gennemført de nødvendige reformer af skatte- og velfærdspolitikken og få rullet barnepigestaten tilbage," siger Torben Mark Pedersen.

Hos Liberal Alliance glæder politisk ordfører Anders Samuelsen sig over de nye medlemmer.

"Liberal Alliance skal være et samlingssted for alle gode liberale kræfter i Danmark. Og jeg er både glad og meget tilfreds med, at så mange fra Liberalisterne i dag vælger at melde sig ind i Liberal Alliance. De skal være velkomne hos os," siger han og fortsætter:

"Der er brug for, at vi liberale står sammen. Der er mange liberale retninger, men vi har et fælles værdigrundlag - et værdigrundlag, der kun fremmes ved, at vi trækker i samme ende af tovet. Liberal Alliance skal trække Danmark i en mere liberal retning, og hvis det skal lykkes, må alle, der er skuffede over regeringens mere og mere socialdemokratiske profil, melde sig på banen. Liberal Alliance er samlingsstedet."

[email protected]

Kilde: