Siden menneskesmugling er blevet lovliggjort, så...

synes jeg det ville være på sin plads at hjælpe både migranterne flygtningene, OG landsforræderne de medmenneskelige mennesker i godhedsindustrien ...

_slettet_bruger_16029 Ikke angivet,

10/09/2015

synes jeg det ville være på sin plads at hjælpe både migranterne flygtningene, OG landsforræderne de medmenneskelige mennesker i godhedsindustrien der ønsker at vores land invaderes kulturberiges yderligere.

Det bør være muligt at finde plads til dem hos alle de mangfoldige og rummelige mennesker, og så ellers begynde at transportere migranter flygtninge direkte til deres dør.

Jeg er sikker på at Bosse, Stampe, Trads, Anna Mee, Johanne, Ladekarl, alle handskedukkerne politikernee i folketinget og de embedsmænd der styrer dem, og utallige andre gutensmesch hellere end gerne øser ud af deres kærlighed og hjælper deres medmennesker i nød.

Især Stampe med hendes store hjerte er jeg sikker på gladeligt tager imod de mest aggressive af islamisterne staklerne.

Listen er alen lang, det er ren win win.

Alle gutenmesch kan øse ud af deres kærlighed, og statstsforsørgelse, kommunerne behøver ikke bekymre sig om boliger, og skulle der ske det utænkelige at et "enkelt tilfælde" går amok, så overlever DK det nok.

Kilde: