Menneskerettighesdomstolens tyranni

Politikerne og befolkningen er tiltagende kritiske over for den måde de internationale menneskerettigheder punkterer nationalstatens råderum på

Suzanne Bjerrehuus,

06/10/2014

Politikerne og befolkningen er tiltagende kritiske over for den måde de internationale menneskerettigheder punkterer nationalstatens råderum på. Menneskerettighedsdomstolen er blevet dommerdrevet. Den har stækket politikernes råderum. Så godt som alle EU landene har store problemer med de afgørelser, domstolen trækker ned over hovedet på os. Der er uden om politikerne sket en udvidende fortolkning, så vi står forsvarsløse overfor folkevandringer af mennesker, som ikke er individuelt forfulgte. Den politisk korrekte dommerstand og embedsmænd har i stigende grad raget magten over menneskerettighederne til sig til stor skade for vores land. Vi er blevet forpligtet langt ud over, hvad der nogensinde har været tanken. Selv 1. asylland er en saga blot. Pengene fosser ud af statskassen til områder, som befolkningen bliver mere og mere rasende over. Kommunerne kan ikke skaffe boliger nok. Mange uintegrerbare eller falske flygtninge søger hertil ved at betale menneskehandlere store summer. Der er intet loft på hvor mange tusinder flere, vi får ind over grænsen i de kommende år. Der kan intet planlægges. Og hvor skal pengene komme fra? Vi har i forvejen verdens højeste skatte - og afgiftsniveau. De fleste danskere er stærkt gældsplagede. Så mange danskere er hjemløse, studererende ser flygtninge må flytte ind på deres kollegier. Socialt boligbyggeri her springer man ventelister over, foreløbig går 1/4 af lejlighederne nu til flygtninge.

Juristerne inden for de internationale menneskerettigheder må sætte farten ned, for vi kan slet ikke følge med. Utilfredsheden eksploderer snart og så kommer oprøret. Der må udvise respekt for politikernes vurderinger, som jo skal afspejle befolkningens vilje. Vi burde have en folkeafstemning om de stigninger i flygtninge- og indvandringsantallet skal fortsætte ubegrænset. 
Domstolenes virkefelt skal indskrænkes. Vi har jo visse partier som er bekymrede for vores land. De bør følge trop med Storbritannien.
The Times konkluderede på lederplads, at det var på tide at tage fat om en domstol, der blander sig for meget og går imod den politiske vilje i Storbritannien. Det konservative hoforgan The Daily Telegraph rapporterede om beslutningen som en stor nyhed, men avisens ledende politiske kommentator, Peter Oborne, advarer om, at beslutningen har mange, alvorlige faldgruber.

Den største fare for menneskerettighederne er dog, når både folket og vores politikere får nok af tyranniet. Når folket falder fra, falder demokratiet. 

Kilde: