En "rookies" tanker og overvejelser

Jeg er en dreng med mange holdninger, jeg har først for nyligt meldt mig ind i et politisk parti, men har længe tænkt mine tanker og Jeg er 21 år g...

Steffen Bach Mikkelsen,

26/10/2011

Jeg er en dreng med mange holdninger, jeg har først for nyligt meldt mig ind i et politisk parti, men har længe tænkt mine tanker og Jeg er 21 år gammel, hvilket vil sige at jeg er vokset op i en tid hvor der har været beslutninger omkring hvad jeg har måtte og ikke måtte det meste af mit liv, jeg og resten af det danske folk betaler alle-mulige underlige skatter og afgifter, nogle af de nyeste er fx. at jeg skal betale når jeg køber kød indeholdende fedt.. Mit spørgsmål til danskerne er: vil det ikke være bedre hvis i selv bestemte over jeres penge og jeres liv..?!

 

Liberal politik handler om at folket styrer sit ejet liv og man stoler på det enkelte menneske og dets dømmekraft. I et land som Danmark er det farligt at sige at man går ind for brugerbetaling, jeg kommer selv fra en meget rød familie, begge mine forældre er aktive i fagforeninger, og ser de liberale som nogle onde mennesker der vil lade folk ligge og dø i gaderne fordi det skal koste penge at komme på sygehusene, det er naturligvis en meget snæver og dramatisk måde at se den liberale holdning på. 

 

Liberale er naturligvis ikke intresseret i at lade folk dø i gaderne eller lade folk i stikken, vi vil, og sætter en stor ære i at hjælpe de fattigste i Danmark, vel og mærke de fattigste, i Danmark har vi en stor befolkningsgruppe bestående at personer på overførselsindkomst, folk som ville kunne arbejde, måske ikke alle fuldtid, men så deltid til nogle. Vi har været for gode til at lade pengene fosse ud af de offentlige kasser til folk som i princippet ikke har brug for pengene, men som bare gør at de kan leve et bedre liv. Dette synes jeg ikke er fair, jeg vil ikke betale stort set halvdelen af det jeg tjener i skat, for at nogle som i princippet ikke har brug for det.

 

Som sagt er jeg vokset op med at de blå var “de rige” som bare ville have mere, de var blevet grådige og tænkte kun på sig selv og ville skabe større ulighed i samfundet, ved at lave en “omvendt robin-hood” simpelhen bare udnytte de fattigste og selv kunne leve livet.. - Jeg er opdraget socialistisk og har gået på en mere eller mindre socialistisk folkeskole, men jeg synes grundlæggende at dem der har forsøgt at opdrage mig i den socialistiske ånd, har taget fejl af politik eller i hvert fald af den grundlæggende liberale holdning. Grundpillen i liberalisme er at hjælpe de fattigste, der ikke kan klare sig selv, indtil de netop kan klare sig selv, ligeså hvis du er arbejdsdygtig, så skal du yde hvad du kan for at tjene dine egne penge til dit eget liv, tro mig det kan faktisk være meget dejligt at leve af sine egne penge..!

 

Jeg føler mig ret sikker på at jeg har en del unge der vil støtte mig når jeg siger at jeg er ved at være godt og grundig træt af middelmådige borgere der hellere vil leve en “nasse-tilværelse” end faktisk at hanke op i deres eget liv og få noget ud af det, vi lever i en land hvor vi har massere af muligheder for uddannelse og jobs, hvorfor ikke udnytte det i stedet for at sidde derhjemme og blive gammel, jeg er selv vokset op blandt den befolkning og det skær mig dybt i hjertet når vi nu har fået en regering hvor det næsten bedre kan betale sig at sidde derhjemme end faktisk at have og passe sit arbejde, der er jo noget galt..!

 

Der er flere personer nu end nogensinde der lider af selvforskyldte sygdomme eller livstilssygdomme som de også kaldes, sygdomme som man gennem sin livsstil påtager sig selv, formentligt ikke med vilje, men man har trods alt valgt at leve på en uhensigtsmæssig måde hvor de har valgt på kortere eller længere sigt at pådrage sig selv skade, dette kan jeg ikke se hvorfor jeg skal betale for.. På den måde går jeg ind for brugerbetaling på den måde at når vi sænker skatten for folk flere penge til rådighed, penge som man selv kan råde over, dét er ægte liberal politik.

 

Kilde: