Danmark vågn op, ekstremisme er ikke problemet. Islam som helhed er!

Det er på tide danmark vågner op

Ikke angivet Ikke angivet,

23/03/2016

Det er på tide danmark vågner op.

Lidt Facts:

- Muslimer fylder utrolig meget i samfundet, selvom de kun er 6-8% skaber de sig og kræver som om de var 50%.

- Muslimer er langt mere kriminelle end danskere OG andre ikke-muslimske indvandre (kinesere i DK er 6-7 gange MINDRE kriminelle end fx libanesere).

- De 6-8% muslimer i DK står for over 1/3 af ALLE vodtægter i DK, hvor sygt er dette ikke?

- Muslimer vil og kan ikke integreres, det siger deres skod bog direkte. Alle andre kulturer, vestlige eller ikke vestlige integreres fint i DK. Underligt hvorfor lige netop muslimer ikke kan?

- Muslimer i DK bliver mere og mere troemde, senest i JP blev det bevist at 77%!!!! af alle muslimer mener koranen skal følges i DK.

- Muslimer er så dumme de ikke engang kan leve med hinanden.

- Arbejdsløsheden blandt muslimer er LANGT større end andre immigranter i DK og ingen danner ghettoer som muslimerne gør.

- Muslimer klarer sig markant værre igennem uddanelser i DK, pga de er snotdumme.

Islam ER uforenelig med andre kulturer, ikke kun vestlige. Dette er et faktum, INTET sted i verden lever muslimer i harmoni med en anden kultur. Islam i et velfærdssamfund er direkte grinagtigt, der kunne ikke være større modsigelser.

Folk bliver ved at snakke om ekstremisme, fuck ekstremisme, det er ikke problemet overhovedet. Ja det er forfærdeligt at de her aber slår en masse mennesker i hjel. MEN ekstremismen udspringer et sted fra, nemlig fra Islam.

Ekstremismen er blot et symptom, Islam er kræftknuden. Ingen Islam, ingen ekstremisme. Snotsoen merkel, juncker og ham spasseren i sverige har inviteret 2m ubrugelige muslimerne herop som blot vil formerer sig og forpeste et hvert samfund. Det svarer DIREKTE til at transplanterer kræftceller ind i egen krop. Seriøst hvor dum har man lov at være.

Kræft celler skal udryddes eller i værste fald holdes på standby, ellers overtager kræften den vært den findes i. I vores tilfælde er værten desværre europe og DK og kræft cellerne er de ulidelige muslimer og hvad gør EU og vores skod regering? Lader os direkte inficerer....

3. verdenskrig bliver en stor borgerkrig i europa, det er helt sikkert. Jo før jo bedre faktisk.

Kilde: