At bygge uden sokkel

Kære medborgere Det er beklageligt at den røde blok med S SF har taget en lille føring, men det har vi set tidligere, hvor de bliver overhalet af b...

Ikke angivet Ikke angivet,

02/09/2011

Kære medborgere

Det er beklageligt at den røde blok med S SF har taget en lille føring, men det har vi set tidligere, hvor de bliver overhalet af blå blok i sidste omgang. Det vil være en skandale med en rød regering med Helle Thorning Schmidt som statsminister og Villy Søvndal som udenrigsminister. Der er ganske enkelt ikke fundament under det Helle Thorning vil bygge og hvad skal vi med en useriøs statsminister som altid står med et flabet nedværdigende grin om munden. Det er et klart tegn på usikkerhed og manglende selvtillid. Sammen med sin makker Villy bruger hun 80% energi på at kritisere blå blok og 20% på konstruktiv fremadrettet politik.

Jeg kan ikke forestille mig, at Villy Søvndal rejser ud i verden og repræsentere Danmark. Han har ingen pondus, karisme eller sprogkunskaber til denne ministerpost. Et studieophold på en engelsk sprogskole et par år ville gavne hans muligheder.

Men bare rolig - rød blok dummer sig sikkert i sidste omgang og taber valget.

Michael Sangill Mikkelsen

Kilde: