X Factor-producer: Velfærdssamfundet har gjort deltagerne lade

Deltagerne i X Factor mangler motivation og dedikation, mener den danske producer Martin Dodd, der står bag prominente navne som Britney Spears, Ba...

Slettet Bruger,

30/01/2009

Deltagerne i X Factor mangler motivation og dedikation, mener den danske producer Martin Dodd, der står bag prominente navne som Britney Spears, Backstreet Boys og 'N Sync med Justin Timberlake. Og årsagen er deltagernes opvækst i det danske velfærdssamfund, siger han.

Martin Dodd er rejst fra New York til Danmark for at hjælpe sin ven Remee med at få styr på sangkonkurrencens sidste otte grupper.

"Det havde en tendens til det pinlige. Endnu mere skuffende var det, at de i bund og grund var upåvirkede af deres egen uprofessionalisme. Måske det skyldes, at man i vores velfærdssamfund jagter fornøjelse og ikke overlevelse. Og så er rettidig omhu åbenbart en mangelvare i dag," siger Martin Dodd ifølge dr.dk og fortsætter:

"Oprigtig talt: Jeg var dybt chokeret. Ikke så meget grundet talentet, men mere over nogle af deltagernes attitude. De mødte op helt uoplagte, uengagerede og flere af dem kunne ikke engang deres tekster."

[email protected]

Kilde: