Villys valgkamp: 155 i timen

Slettet Bruger,

17/11/2007

SF' s Villy Søvndal har haft travlt med at skaffe sit parti det kanonvalg, de fik i tirsdag. Men nu har to ingeniørstuderende afsløret, at Søvndal også har haft lidt for travlt. I moderne kampagnestil havde Søvndal nemlig valgt at installere en GPS i sin kampagnebil, så landets vælgere hele tiden kunne følge Villys vej rundt i landet. Det har de to studerende nu brugt til at beregne den fart, den folkesocialistiske leders bil skød på de danske lande- og motorveje. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

På en strækning nåede hans bil 155 kilometer i timen eller 25 mere end de tilladte 130. Og ved en anden lejlighed er kampagnebilens hastighed målt til 144 kilometer i timen, selv om der var en hastighedsbegrænsning på 110 kilometer i timen.

Selv bedyrer Søvndal, at han ikke har registreret fartovertrædelserne. Han har nemlig haft chauffør på under hele valgkampen.

"Jeg ved ikke en dyt om, hvor hurtigt han kørte. Jeg har enten sovet eller arbejdet på bagsædet," forklarede Villy Søvndal til Nordjyske Stiftstidende.

[email protected]

Kilde: