Vil evakuere 23 familier på grund af én ustyrlig familie

23 husstande på Belvederevej i Helsingør er nu blevet tilbudt evakuering af deres bolisselskab, fordi én enkelt familie i samme boligkompleks terr...

Slettet Bruger,

26/08/2009

23 husstande på Belvederevej i Helsingør er nu blevet tilbudt evakuering af deres bolisselskab, fordi én enkelt familie i samme boligkompleks terroriserer deres naboer, uden at politiet tilsyneladende evner at gøre noget ved det. Det fortæller B.T.

"Det er så grelt, at politiet har opfordret os til, at holde vores børn indendøre, men det kan jo ikke passe, at det skal være sådan," siger Agnete Nielsen, som er en af beboerne.

Uro-familien, som stammer fra Libanon og har seks børn, flyttede ind for ti måneder siden, og siden har naboerne levet i en atmosfære af trusler, vold, hærværk og grov chikane mod deres børn.

"Det er ligesom en krigszone, hvis vi skal ud med skraldespanden, ringer vi til hinanden for at gå ud sammen," siger John Juhl, der har oplevet at få sparket sin dør ind af uro-familien. Han er enlig far på Belvederevej med børnene Lukas, Simone og Alex.

Når boligselskabet Lejerbo nu tilbyder at flytte familiens ofre, så skyldes det, at lejeloven beskytter terrorfamilien mod at blive smidt ud på stedet.

"De har tre måneders opsigelse og indsigelsesret, så min samvittighed byder mig at tilbyde de desperate familier at komme væk fra denne her situation. Det er én familie, der er helt ude af kontrol," siger forretningsfører Steffen Boel Jørgensen fra Lejerbo til B.T.

Klik her for at læse mere på bt.dk

[email protected]

Kilde: