Ventetid på at komme på venteliste

Selv om Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning den 29

Slettet Bruger,

06/09/2009

Selv om Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning den 29. juni modtog et brev fra det sygehus, der havde opereret Ulla Pedersens ryg, med besked om at hun var klar til genoptræning fra den 3. august, så forsømte kommunen at sætte hende på venteliste til genoptræningen. Det skriver fyens.dk.

I perioden fra den 22. juni hvor operationen fandt sted og til Ulla Pedersens sygemelding ophører, modtager hun sygedagpenge uden at kunne arbejde. Alligevel har forvaltningen ikke fundet tid til at sætte hende på ventelisten, før hun selv henvender sig til dem den 4. august.

"Desværre har vi lidt ventetid på grund af ferietiden. Du står til at måtte begynde den 3. august, så din reelle ventetid er først lige begyndt," lyder forvaltningens svar ifølge fyens.dk.

Ulla Pedersens genoptræning kan derfor først begyndes i morgen, et forhold den ansvarlige rådmand Peter Rahbæk Juel ikke ønsker at kommentere over for avisen. Til gengæld vil den ansvarlige for sygedagpengekontoret i Odenses Social- og Arbejdsmarkedsforvaltning, Ib Thieme Rasmussen, gerne konstatere, at "naboforvaltningen"s praksis koster dem ekstra.

"Jeg er ikke herre over, hvordan de gør tingene i andre forvaltninger, men hvis borgere kommer hurtigt til genoptræning og dermed tilbage i arbejde, så koster det os færre penge, end hvis det modsatte er tilfældet," siger Ib Thieme Rasmussen til fyens.dk.

[email protected]

Kilde: