Venstre vil også have netmedier på støtten

Den offentlige støtte til dagbladene skal også fremover deles ud til de mange nye netmedier, som i dag fungerer fint uden støtte, mener Venstres me...

Slettet Bruger,

10/11/2008

Den offentlige støtte til dagbladene skal også fremover deles ud til de mange nye netmedier, som i dag fungerer fint uden støtte, mener Venstres medieorfører Ellen Trane Nørby ifølge journalisten.dk. Hendes argument er, at når nogen kan få, så skal alle have.

"Jeg er ikke klar til at lægge mig fast, men det handler om, at man skaber samme vilkår. De store dagblade bruger også støtten til at udvikle nye medier med net-tv og podcast. Dem, der ikke laver avis i dag, kan ikke få støtte. Det er en skævvridning, som vi er nødt til at kigge på," siger Ellen Trane Nørby til journalisten.dk.

Hun gør sig derimod ingen overvejelser om, hvorvidt man helt kan sløjfe mediestøtten under indtryk af, at det faktisk godt kan lade sig gøre at lave medier uden.

Socialdemokraternes medieordfører, Mogens Jensen, er helt enig med Ellen Trane Nørby:

"Der er ganske mange medier, som kun er på internetplatform, som folk bruger, og som spiller en rolle. Selvfølgelig skal de medier ikke være udelukkede fra at få støtte," siger han til journalisten.dk.

[email protected]

Kilde: