Venstre: Ingen penge til Konservatives rengøringshjælp

Slettet Bruger,

26/10/2007

De Konservatives forslag om fradrag til rengøringshjælp for børnefamilier hører nok bedst hjemme i kategorien beskedne overbud . Men beskedent eller ej, så skal pengene passe, siger de hos Venstre. Det skriver jp.dk

Forslaget skal angiveligt hjælpe børnefamilierne, så de kan bruge deres tid på noget andet end at gøre rent. Men selvom regeringspartneren i Venstre finder forslaget sympatisk, er man ikke indstillet på at gøre emnet til et fællesvalgtema.

"På mange måder er det et sympatisk forslag, men på den anden side skal der også findes finansiering til forslaget, og den har jeg svært ved at få øje på," siger Venstres næstformand Lars Løkke Rasmussen til jp.dk.

Ikke et ord om skat
Forslaget skulle gøre det muligt for familier med børn under 14 år at trække de første 2.000 kr. til rengøring fra i skat, men eftersom skat ikke er et valgtema for regeringen i denne valgkamp, understregede de Konservatives formand, Bendt Bendtsen, ved lanceringen af forslaget i går, at der er tale om et familieforslag og ikke et skatteforslag.

[email protected]

Kilde: