Usikker fremtid for Jørgen Poulsen i Ny Alliance

Ny Alliances folketingsmedlem Jørgen Poulsen mener, at partiets nej til euroen må være "for sjov, og han lægger afstand til, hvad han kalder partie...

Slettet Bruger,

23/06/2008

Ny Alliances folketingsmedlem Jørgen Poulsen mener, at partiets nej til euroen må være "for sjov, og han lægger afstand til, hvad han kalder partiets nye "superliberale" linje. Men det skal han ikke have lov til, hvis det står til partiets landsformand, den tidligere Venstre-mand Leif Mikkelsen.

"Som formand mener jeg ikke, at det er min opgave at smide folk ud. Der er lang snor, før man smider folk ud af partiet, men medlemskabet af folketingsgruppen er noget andet. Det er gruppen selv, der bestemmer det. Det er en anden sag, som gruppen skal drøfte," siger Leif Mikkelsen til Ritzaus Bureau.

Hvis Jørgen Poulsen vil forhindre at blive smidt på porten, så må han erklære sig enig i partiets linje, mener formanden.

"Det er ikke mig, der skal dømme om det. Og slet ikke på nuværende tidspunkt. Jeg har den holdning, at der skal være højt til loftet i politik. Men Ny Alliance har en ret snæver folketingsgruppe, så de skal være enige om hovedsignalerne. Ellers holder det ikke til vejs ende," siger Leif Mikkelsen.

[email protected]

Kilde: