Urmagers ven: Jeg blev også slået af en røver

Slettet Bruger,

26/06/2007

Dagens første afhøring i urmager-sagen var af urmager Woolheads ven og kollega Jørgen, der befandt sig i urmagerbutikken, da røverne stormede ind.

Jørgen forklarede i vidneskranken, at røverne sparkede døren ind til butikken. Alle tre røvere var bevæbnede med pistoler og to af dem skubber Woolhead ud i baglokalet. Den tredje presser sin pistol i nakken på Jørgen og råber at han skal lægge sig ned.

Pistoler virkede ægte
Jørgen fortæller, at han opfattede røvernes attrappistoler som ægte, da den pistol han fik presset i nakken var kold, som var den af metal.

Da Jørgen rejser sig for at bevæge sig mod baglokalet, hvor de to af røverne står sammen med urmager Woolhead, bliver han slået i ryggen.

Han forklarer, hvordan han bliver sat med ansigtet mod væggen og at han, inden han sætter sig ned, ser Woolhead blive slået i nakken med pistolskæftet af den ene af røverne.

Så hører han skud. Det hele går meget hurtigt "et splitsekund," forklarer han. Han rejser sig op og ser at en af røverne er på vej op ad trappen, ud af butikken og de to andre, der stadig befinder sig i butikslokalet løber efter ham. Woolhead holder en pistol og han bløder kraftigt.

Jørgens forklaring stemmer overens med urmager Michael Woollheads forklaring fra i går.

180Grader.dk opdaterer løbende fra sagen mod urmager Michael Woollhead og to af de tre røvere, som efterfølgende blev pågrebet af politiet. Følg livereportagen fra retssagen.

Kilde: