Unge fra Bazar Vest hjalp mand med at få sine ting tilbage

Arkitekt Poul Kærsgaard, der for nylig tog et smut i indvandrermarkedet Bazar Vest i Århus for at købe noget frugt, fik under besøget stjålet sin m...

Slettet Bruger,

02/05/2008

Arkitekt Poul Kærsgaard, der for nylig tog et smut i indvandrermarkedet Bazar Vest i Århus for at købe noget frugt, fik under besøget stjålet sin mappe med computer, kamera og telefon ved et indbrud i sin bil. Men kort tid efter fik han det hele tilbage igen af to hjælpsomme unge mænd, skriver jpaarhus.dk.

"Da jeg kom ud, var højre siderude knust med en betonsten, og mappen med pc, digitalkamera og ekstra mobiltelefon var væk," fortæller Poul Kærsgaard til jpaarhus.dk og fortsætter: "Det vrimlede med folk, og et par unge mænd i en bil fem meter væk havde selvfølgelig intet set. Andre sagde, at de kendte en hæler og kunne skaffe mig mappen tilbage for 4.000 kr. Da politiet kom, var de selvfølgelig også væk."

Heldigvis for Poul Kærsgaard, der måtte indstille sig på at masser af vigtige informationer var gået tabt, tilbød to unge mænd på 18-20 år at hjælpe.

"En halv time senere ringede de. De stod ude ved porten med min mappe," fortæller arkitekten til jpaarhus.dk: "Jeg ville give dem en erkendtlighed for deres hjælp og for at køre til Viby. Men det nægtede de pure og sagde, at mappen var stjålet af nogle dumme knægte, der ikke havde andet at lave. Jeg kunne se, at alt havde været ude og var proppet tilfældigt ned. Men intet manglede."

Nu synes Poul Kærsgaard bare, at den positive historie fra Bazar Vest også skal frem.

[email protected]

Kilde: