Tyverioffer sender regning til tyv - nu risikerer han selv sigtelse

Flemming Rasmussen fra Assentoft i nærheden af Randers ejer R Stald Service og fik i sidste uge stjålet en række plader af rustfrit stål og en trai...

Slettet Bruger,

31/08/2008

Flemming Rasmussen fra Assentoft i nærheden af Randers ejer R Stald Service og fik i sidste uge stjålet en række plader af rustfrit stål og en trailer fra sin virksomhed, men risikerer nu selv at blive sigtet, fordi han har præsenteret tyven for en regning. Det skriver BT.

Flemming Rasmussen ringede dagen efter tyveriet områdets skrothandlere og fik på den måde registreringsnummeret på tyvens bil. Østjyllands Politi kunne ikke afse mandskab til at aflægge ham et besøg, men gav i stedet Flemming Rasmussen adressen, så han selv kunne hente sin trailer. I forbindelse med besøget præsenterede han tyven for en momsbelagt regning for de omkostninger, han havde haft i forbindelse med genanskaffelsen af sine egne ting. Og nu er Flemming Rasmussen meldt til politiet for trusler om vold.

Ja, det kan godt være han følte sig truet. Vi var jo to mænd ude ved ham, og jeg var jo noget tændt og sagde ganske tydeligt til ham, at han kom til at betale for de omkostninger, jeg havde haft. Jeg er vant til at få penge for mit arbejde. Og betaler han ikke, så bliver han slæbt i retten," siger Flemming Rasmussen til BT.

Efter anmeldelsen har Flemming Rasmussen igen kontaktet Østjyllands Politi, der har bekræftet, at han ikke må tage betaling for sit arbejde.

"De siger, at man ikke må sende en regning. De kalder det dummebøder. Men her i min branche er det nu helt normalt, at vi sender en faktura efter endt arbejde," fortæller Flemming Rasmussen BT.

[email protected]


Kilde: