To hurtige spørgsmål til Ny Alliance

Slettet Bruger,

30/08/2007

Af Ole Birk Olesen

I vil en masse rare ting, og I siger, at I hverken er til højre eller venstre, men styret af fornuft. Lyder det ikke lidt som CD i gamle dage?
Anders Samuelsen: "Vi mener ikke, det giver mening at stille tingene op på en højre/venstre-skala, sådan som verden er i dag. Vi er i en moderne tid, vi er moderne mennesker, som har værdier, der ligger både til højre og venstre. Det er meget få, som kan erklære sig som ultraliberalister eller ægte socialister længere, og vi tror simpelthen ikke, det er vejen frem at tænke på den måde. Vi tænker i sund fornuft og vores mindelser om CD er ikke en erindring om en grundlæggende sund fornuft, som vi bygger på."

I har en masse forslag til, hvor der kan bruges flere penge, men I skriver ikke i programmet om steder, hvor der bruges for mange penge. Er der kun behov for flere penge?
Anders Samuelsen: "Der er et råderum på 51 mia. kroner. Regeringen har meldt ud, hvor den mener, de penge skal bruges, mens vi kommer med vores prioriteringer. Vi mener også, at mange af vores forslag slet ikke kræver flere penge, men kun en anden måde at tænke på."

[email protected]

Kilde: