Thorning: Rosenkrantz-Theil må tage afstand fra malingangreb

Partiformand Helle Thorning-Schmidt forventer ifølge Ritzaus Bureau, at Pernille Rosenkrantz-Theil, der nu har meldt sin ind hos Socialdemokraterne...

Slettet Bruger,

04/12/2008

Partiformand Helle Thorning-Schmidt forventer ifølge Ritzaus Bureau, at Pernille Rosenkrantz-Theil, der nu har meldt sin ind hos Socialdemokraterne, vil tage afstand fra det malingangreb på statsministeren og udenrigsministeren i 2003, som hun dengang bakkede moralsk op om.

"Jeg kan lige så godt sige, at det regner jeg selvfølgelig med, hun vil nu. Jeg tager selv skarpt afstand fra det. Jeg mener slet ikke, det hører hjemme i et demokrati, så Socialdemokraternes holdning er fuldstændig klar på det punkt. Alle former for chikane af politikere er uhørt i et demokrati," siger Helle Thorning-Schmidt til Ritzau og fortsætter:

"Jeg har ikke tænkt mig at quizze hende på det spørgsmål, men jeg går ud fra, at hun er imod, at man på nogen måde kan tillade sig at chikanere politikere."

Pernille Rosenkrantz-Theil har imidlertid allerede på TV 2 News meddelt, at hun ikke vil tage afstand fra malingangrebet, selvom hun nu er socialdemokrat.

[email protected]

Kilde: