TV2 og Politiken: Nu kommer valget

Slettet Bruger,

24/10/2007

Christiansborg har de seneste dage svirret af valgrygter. Men nu kommer det, skriver tv2.dk. Ifølge kilder "helt tæt på regeringen" vil Anders Fogh Rasmussen i dag klokken 13 udskrive valg fra folketingets talerstol. Valget skal afholdes hurtigt forlyder og det får TV2s Anders Krab-Johansen til at spekulere i tirsdag 13. november som en mulig valgdato. politiken.dk erfarer ligeledes, at valget bliver en realitet i dag.

Dansk Folkepartis top har tilsyneladende sagt god for valget. I dagens udgave af Børsen opfordrer Pia Kjærsgaard således statsministeren til "at få renset luften". Og Krsitan Thulesen Dahl bakker op om vurderingen, der er nemlig gået taktik i Christiansborg, mener han.

"Jeg tror under ingen omstændigheder, at man når en aftale med S og R om en kvalitetsreform på denne side af et valg. Jeg tror, at S og R har bestemt sig for at melde sig ud. De vil ikke være med. De søger bare en undskyldning for at gå ud. Vi får kun en bred aftale om den offentlige sektor, hvis vi tager det efter et valg," siger Kristian Thulesen Dahl til Børsen.

[email protected]

Kilde: