Soldater beklager deltagelse i Facebook-gruppe

De tre soldater fra Flyvevåbnet, som indtil i går morges var medlemmer af "Gruppen mod muslimer i Danmark" på Facebook, beklagede i går ifølge pres...

Slettet Bruger,

16/04/2008

De tre soldater fra Flyvevåbnet, som indtil i går morges var medlemmer af "Gruppen mod muslimer i Danmark" på Facebook, beklagede i går ifølge presseofficer Morten Jensen fra Flyvevåbnet deres medlemsskab.

"De pågældende har beklaget, at de har figureret på hjemmesiden. Men de er glade for at være blevet gjort opmærksomme på, at det her på sigt kunne have udgjort en fare for dem selv, hvis de skal indgå i internationale operationer," siger Morten Jensen til politiken.dk.

Forsvarsminister Søren Gade understreger, at soldaterne har ytringsfrihed, men at deres holdning ikke repræsenterer Forsvarets holdning.

"Og det er heller ikke min opfattelse, at det er den holdning, som generelt hersker blandt soldaterne," skriver han til politiken.dk og fortsætter:

"Forsvaret er i øvrigt ved at gennemføre en undersøgelse, som blandt andet ser på udsendte soldaters holdning til den mission, de har været med i, samt til lokalbefolkningen."

[email protected]

Kilde: