Sexede EU

Slettet Bruger,

02/07/2007

Har du altid tænkt på EU som fremmede kontorer i Bruxelles, bureaukrater, direktiver, pengepuljer til alverdens formål, politisk korrekthed og lovgivning, der forbyder torsdagsrabat til unge damer på diskoteker? Så er det på tide at revidere dit syn på denne myndighed. EU er nemlig intet mindre end en skabende kraft, der "bringer folk sammen".

EU har netop udsendt en 44 sekunder lang video, hvor 18 par af forskellig hudfarve, alder, køn, social position og seksualitet dyrker sex. Sekvensen ender med, at budskabet "Let's come together" toner frem på skærmen, og så bliver det meddelt, at europæerne elsker film, og derfor støtter EU europæisk filmproduktion. Videoen skal brande EU som en farverig organisation og vække folks interesse for EU.

Den svenske EU-kommisær Margot Wallström, som leder kampagnen, mener, at filmen mere end noget andet forklarer, hvad EU laver: "Bringer folk sammen".

Spørgsmålet er så, om videoen udover at henlede biografgængernes opmærksomhed på kødets lyster også formår at vække interessen for de nyeste direktiver og mælkekvoter.

hsh

Kilde: