Schlüter skal betale 136.000 tilbage

Peter Schlüter kommer alligevel til at betale penge tilbage til Københavns Kommune

Slettet Bruger,

07/06/2008

Peter Schlüter kommer alligevel til at betale penge tilbage til Københavns Kommune. Schlüter fik med en revisorerklæring kort før jul ellers tilsyneladende afværget sagen, men i en indstilling fra kommunens øverste direktør til politikerne i Borgerrepræsentation fremgår det, at Peter Schlüter skal betale 136.000 kroner tilbage. Og indstillingen støttes af et flertal på rådhuset. Det skriver Berlingske Tidende. Schlüters revisorerklæring er nemlig blevet underkendt af Revisionsdirektoratet i København.

"Peter Schlüters revisionserklæringer tager kun det med, der står på den ene side af lighedstegnet; nemlig hvor mange timer, han har brugt på sit politiske arbejde - der er ingen dokumentation for, at Peter Schlüter på nogen måde har lidt et økonomisk tab i den sammenhæng," siger Jan Christensen, chef for København kommunes Revisionsdirektorat, til Berlingske Tidende.

Peter Schlüter selv afviser alle beskyldninger i sagen, som han har tænkt sig at føre til retten, hvis kommunen fastholdet kravet.

"Jeg vil af rent principielle årsager gå hele vejen. Det skal afklares, hvor grænsen går, når det gælder kravene til dokumentation for tabt arbejdsfortjeneste. Den linje, kommunen praktiserer, betyder, at ingen erhvervs­drivende overhovedet vil gå ind i politik," siger han til Berlingske Tidende.

[email protected]

Kilde: